RING26 39 33 85

​Vi står gerne for tilslutning til offentlig kloak

Ligger din ejendom inden for et offentligt kloaknet? Så skal den tilsluttes den offentlige kloak. Hos DC Ejendomsservice v/Dennis Christensen har vi stor erfaring med tilslutning til offentlig kloak, og vi hjælper naturligvis også gerne dig. Vi har haft mange kunder fra bl.a. Asnæs, Vig og Odsherred, men kommer også gerne uden for disse områder.

Hos os finder du en autoriseret kloakmester med stor erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at løse store og små opgaver hos både private og erhvervskunder. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til tilslutning til offentlig kloak eller andre kloakopgaver.

Nogle steder er der pligt til tilslutning til offentlig kloak

Hvis din ejendom ligger inden for et offentligt kloaknet område, så har du pligt til at foretage en tilslutning til offentlig kloak for at aflede spildevandet.​

Hvis du er i tvivl om, hvilken stikledning der er til spildevand, og hvilken der er til regnvand, så kontakt os gerne for professionel hjælp.

Hvis du har mulighed for at tilslutte dig en offentlig kloak, skal du desuden betale tilslutningsbidrag. Størrelsen på bidraget afhænger af, om du bor i et område, som er kloakeret for både spilde- og regnvand eller kun for spildevand.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig samt modtage en god pris, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi rådgiver dig gerne til, hvilken løsning der er mest optimal for dig.

Du kan ringe til os på telefon: 26 39 33 85 eller sende en mail til: kontakt@dckloak.dk, så vender vi straks tilbage.​

DC Kloak- & Ejendomsservice

CVR: 28461690

Åsevangsvej 74

4550 Asnæs
Telefon: (+45) 26 39 33 85

kontakt@dckloak.dk