RING26 39 33 85

​Rottebekæmpelse udført af autoriseret kloakmester

Har du problemer med rotter i og omkring din kloak? Så er det med at få gjort noget ved problemet i tide. Rotter i kloak kan nemlig have omfangsrige konsekvenser, hvis de får lov til at leve længe i kloaksystemet. Vi tilbyder professionel rottebekæmpelse hos både private kunder, landbrug eller erhverv i og omkring Asnæs, Vig og Odsherred samt mange andre steder.

Hvis du har mistanke om rotter i kloakken, er det vigtigt, at du handler hurtigt. Der findes forskellige tegn på rotter såsom puslelyde, ekskrementer og små huller både indendørs og udendørs. Hvis din kloak er gået i stykker, kan rotterne blive et stort problem, idet de typisk hurtigt begynder at bygge reder og undergrave bygninger og endda finde vej op igennem toilettet. Dette kan skabe store problemer, både sundhedsmæssigt og for kloaksystemet.

Vi har brede kompetencer inden for rottebekæmpelse

Heldigvis er der professionel og kompetent hjælp at hente lige her. Vi har nemlig stor erfaring med forskellige former for bekæmpelse af rotter og derfor brede kompetencer på området.​

Dette sikrer dig, at du hurtigt og effektivt får bugt med de små skadedyr. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi sammensætter altid gerne et godt tilbud til dig.

Vi kan f.eks. tilbyde rottebekæmpelse ved montering af rottespærre, som sikrer, at rotterne ikke kan finde vej gennem rør i kloakken og dermed også forhindres i at komme ind i dit hjem. Vi sørger altid for at finde den mest optimale løsning til rottebekæmpelse hos dig, så du hurtigt kan blive fri for rotter.

Kontakt os gerne for flere oplysninger

Har du brug for flere oplysninger, en mere konkret pris eller noget tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at løse enhver opgave inden for rottebekæmpelse.

Du kan kontakte os allerede i dag på telefon: 26 39 33 85 eller på mail: kontakt@dckloak.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

DC Kloak- & Ejendomsservice

CVR: 28461690

Åsevangsvej 74

4550 Asnæs
Telefon: (+45) 26 39 33 85

kontakt@dckloak.dk