RING26 39 33 85

VI TILBYDER

​Vi tilbyder autoriseret kloakarbejde, fundamentstøbning, anlægsarbejde, Nedrivning, asfaltarbejde, Hækk​eklipning og snerydning.

Autoriseret kloakarbejde

Vi udfører bl.a. forsikringsskader, tilslutninger til offentlig kloak, etablering af nedsivningsanlæg/minirenseanlæg, separering af regn og spildevand, etablering af faskiner og regnvandsanlæg, montering af højvandslukke og tilbageløbsstop, afpropning af nedlagte kloakledninger, montering af rottesikring/rottespærre samt service og vedligeholdelse på kloakanlæg og sandfang. 

Kontakt os for yderligere information

Anlægsarbejde

Skal De have anlagt ny have eller lavet en ny indkørsel? Skal der laves en legeplads på en skole, børnehave eller lignende? DC Kloak- & Ejendomsservice kan udføre alle former for gravearbejde med 1500 kg. minigraver, 3000 kg. minigraver eller en 8,5 tons gravemaskine.

Vi kan løse alle graveopgaver og intet er for småt eller for stort..

ASFALTARBEJDE

Har De huller i parkeringspladsen eller en dårlig privat vej/indkørsel? Mangler De en opkørsel over kantsten eller har De gravet i baggården hvor der er asfalt? Kan De ikke overskue det? Så ring blot til DC Kloak- & Ejendomsservice. Vi står gerne for det hele med oprydning og asfaltering.

Snerydning

Gå vinteren i møde med DC Kloak- & Ejendomsservice, hvor De trygt kan færdes på fortov og stier. Vi fjerner sne og salter på fortove, stier, opgange, parkeringspladser ved boligforeninger, villaer m.m. DC Kloak- & Ejendomsservice sørger for, at De om vinteren trygt kan færdes på fortov og stier.

Vi fjerner sne og salter fortove, stier, opgange, parkeringspladser ved boligforeninger, villaer m.m.


Kontakt os for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud

Hegnsklipning/kantbeskæring

Vi tilbyder hurtig og sikker beskæring af alle former for træer og buske langs sommerhusveje, veje og læhegn langs marker.

hegnsklipper monteret på traktor og klipper op til 5 meters højde, har en  arbejdsbredde på 2,3meter, og kan klare en grentykkelse på 20cm.

klipperen kan både klippe lodret og vandret.

BROLÆGNING

Vi tilbyder alle former for udendørs belægnings arbejde.

Brolægning: indkørsler eller nye terrasser små gangstier i haven, ja kun fantasien sætter grænser.

Asfalt arbejde: reparationer af gårdspladser, veje, stier, nye opkørsler over kantsten.


Kontakt os for yderligere spørgsmål eller tilbud.

DC Kloak- & Ejendomsservice

CVR: 28461690

Åsevangsvej 74

4550 Asnæs
Telefon: (+45) 26 39 33 85

kontakt@dckloak.dk