RING26 39 33 85

Støbning af fundament i hus, garage eller sommerhus​

Skal du have lagt nyt gulv i dit hjem? Har du lige købt en flagstang, men mangler et fundament at placere den på? Eller skal du have sat et hegn op i haven? Så er beton det rigtige fundament at vælge.

Vi tilbyder professionel støbning af fundament til fordelagtige priser for private og erhverv i blandt andet Asnæs, Vig,  Odsherred og resten af Sjælland.

Betonstøbning skaber et godt fundament for byggeriet

Beton er et holdbart og anvendeligt materiale, der sikrer et godt fundament for byggeri. Det kræver dog stor ekspertise at udføre arbejde inden for støbning af fundament, da det kræver bestemte metoder, materialer og værktøjer. Dette kan vi hos DC Kloak- & Ejendomsservice hjælpe dig med.

Vi tilbyder alle former for betonstøbning

Vi tilbyder alle former for arbejde inden for betonstøbning. Dette gælder blandt andet:

  • ​Støbning af fundament til hus
  • ​Støbning af fundament til flagstangen
  • ​Faststøbning af stolper til hegn
  • ​Støbning af gulv
  • Og mange andre former for støbning.

Derudover reparerer vi også nuværende betonbelægning samt bryder gammelt beton op sørger for at bortskaffe det. Den rå beton har også vundet sit indpas i indretningen og er blevet et moderne element i hjemmet. Førhen var beton forbeholdt industribyggeri, men er nu også populært i butikker, restauranter og private hjem.

Få professionel rådgivning omkring støbning af fundament eller gulv

At kaste sig ud i et projekt med støbning af fundament med beton kan være en stor udfordring, da der er mange elementer, man skal tage højde for. Dette gælder alt lige fra opbrydning af evt. gammelt beton, blandingen af cement, samt sikre at gulvet er plant til at føre vand gennem pladerne.

Yderligere er der nogle regler, man skal overholde for at opfylde loven, når man begynder at betonstøbe. Alt dette har vi styr på og kan derfor sørge for at give dig et ordentligt resultat, der holder.

Vi sikrer dig, at du får et flot og præcist fundament til lige netop det, du har behov for. Vi klarer både opgaver, som er simple, men også mere komplicerede opgaver.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på støbning af fundament

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på støbning af fundament eller andet støbearbejde, eller hvis du har spørgsmål omkring betonstøbning. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

​Ring på telefon 26 39 33 85 eller skriv til vores e-mail kontakt@dckloak.dk.​

Har du brug for et hurtigt svar? Så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DC Kloak- & Ejendomsservice

CVR: 28461690

Åsevangsvej 74

4550 Asnæs
Telefon: (+45) 26 39 33 85

kontakt@dckloak.dk