RING26 39 33 85

​Støbning af fundament i hus, garage, skur eller sommerhus

Skal du have lagt nyt gulv i dit hjem? Hos DC Kloak- & Ejendomsservice tilbyder vi professionel støbning af fundament til fordelagtige priser for både private, erhverv og det offentlige. Mange af vores kunder er fra Asnæs, Vig, Odsherred og omegn, men vi hjælper gerne kunder på hele Sjælland. Vi hjælper desuden også gerne med opbygning af fundament mm.

En betonstøbning skaber et godt fundament for byggeriet

Beton er et holdbart og anvendeligt materialer, der sikrer et godt fundament for et byggeri. Derfor arbejder vi med betonstøbning. Det kræver dog stor ekspertise at udfører arbejde inden for støbning af fundament, da det kræver bestemte metoder, materialer og værktøjer. Dette kan vi naturligvis altid hjælpe med.

Vi tilbyder enhver form for støbning af fundament

Vi tilbyder alle former for arbejde inden for betonstøbning. Det gælder bl.a.:

  • Støbning af fundament til hus, garage, skur eller sommerhus
  • Støbning af gulv
  • Mange andre former for støbning

Derudover reparerer vi også nuværende betonlægning samt bryder gammelt beton op – og sørger for at bortskaffe det. Den rå beton har også vundet sit indpas i indretningen og er blevet et moderne element i hjemmet. 

Førhen var beton forbeholdt industribyggeri, men nu er det også populært i butikker, restauranter og private hjem.​

Få professionel rådgivning omkring betonstøbning

At kaste sig ud i et projekt med støbning af fundament med beton kan være en stor udfordring, da der er mange elementer, der skal tages højde for. Dette gælder alt lige fra opbrydning af gammel beton og blanding af cement til at sikre, at gulvet er plant til at føre vand gennem pladerne.

Desuden er der nogle regler, der skal overholdes, for at opfylde loven, når man begynder at arbejde med betonstøbning. Alt dette har vi styr på – så vi kan give dig et ordentligt resultat, der holder i længden. Vi sikrer, at du får et flot og præcist fundament til lige netop det, du har behov for. Vi klarer både betonopgaver, der er simple, men også mere komplicerede opgaver.

Kontakt os her for et godt tilbud på din opgave

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en konkret pris på støbning af fundament eller andet støbearbejde. Du kan også ringe, hvis du blot har spørgsmål omkring betonstøbning. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på det ønskede arbejde.

Ring til os på telefon: 26 39 33 85 eller skriv på mail: kontakt@dckloak.dk, så vender vi tilbage, lige så snart det er muligt.​

DC Kloak- & Ejendomsservice

CVR: 28461690

Åsevangsvej 74

4550 Asnæs
Telefon: (+45) 26 39 33 85

kontakt@dckloak.dk