RING26 39 33 85

NEDRIVNING AF HUS, SOMMERHUS OG ANDRE BYGNINGER

​Har du brug for professionel hjælp til nedrivning? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos DC Kloak- & Ejendomsservice har vi mange års erfaring med nedrivning af blandt andet almindelige huse, sommerhuse, vægge og meget andet, som vi udfører i områderne omkring Asnæs, Vig, Odsherred og resten af Sjælland

VÆLG ET NEDRIVNINGSFIRMA MED ERFARING

Når man skal rive et hus ned, er det vigtigt, at man vælger et nedrivningsfirma med erfaring, så man er sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Vi tager et stort hensyn til både miljøet, de omkringliggende bygninger og selvfølgelig vores medarbejdere.​

Derudover er det vigtigt at sortere byggematerialerne rigtigt, da det minimerer udgifterne til bortskaffelsen, og så er det i øvrigt også miljøvenligt.

HVAD KOSTER NEDRIVNING AF HUS?

Vores priser for nedbrydning varierer meget afhængigt af opgavens størrelse og karakter. Der er eksempelvis stor forskel på, om der er tale om en totalnedrivning af et helt hus eller en nedrivning af væg.

Ønsker du derfor en konkret pris, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for yderligere information på telefon 26 39 33 85 eller e-mail kontakt@dckloak.dk.​

DC Kloak- & Ejendomsservice

CVR: 28461690

Åsevangsvej 74

4550 Asnæs
Telefon: (+45) 26 39 33 85

kontakt@dckloak.dk