RING26 39 33 85

ANLÆGSARBEJDE OG FLISEBELÆGNING

Skal du have anlagt ny have eller lavet en ny indkørsel? Skal der laves en legeplads på en skole eller i en børnehave? Hos DC Kloak- & Ejendomsservice udfører vi alle former for anlægsarbejde inden for jord, belægning og anlæg - og vi sørger for, at dit udendørsareal bliver forskønnet.

Vi er lokaliseret i Asnæs, hvorfra vi kører i hele Sjælland. Primært er vores fokus inden for byer som Vig, Asnæs, Odsherres og omegn. Vi udfører blandt andet anlægsarbejde til konkurrencedygtige priser på kunder i hele Sjælland.

VI UDFØRER ANLÆGSARBEJDE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi udfører nyanlægning og renovering af anlæg samt vedligeholdelse. Haven kan pludselig vokse, så det ligner en hel skov, hvilket kan blive et stort arbejde, hvis man gerne vil tynde lidt ud og skabe mere plads. Vi tilbyder at give de tiltrængte haver en kærlig hånd, og dette gælder både for private, som har brug for at få beskåret træer eller tyndet ud i haven, til erhverv, som har behov for vedligeholdelse af grønne arealer.

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING INDEN FOR ANLÆGSARBEJDE

Det kan kræve en stor indsats at få anlagt en ny have. Vi har en mange års erfaringer inden for anlægsarbejde og kan derfor sørge for bygge din have op fra bunden af således, at du får en dejlig have uden at bruge nogle kræfter selv.​

At bygge en have op fra bunden af er et stort arbejde, som kræver, at man har styr på mange forskellige elementer. Det gælder bl.a. anlægsgartnere, brolægning og kloakarbejde. For at vi kan rådgive dig bedst muligt, tilbyder vi ekspertise inden for alle tre område, så du får den bedst mulige løsning og det bedste resultat i et hug.

Dertil kan vi også hjælpe med at anlægge en ny terrasse, som giver mulighed for at nyde udsynet af din have, der kan benyttes størstedelen af året.

VI HAR PROFESSIONELT UDSTYR

Vi har alt det nødvendige udstyr til at udføre store og små anlægsopgaver, så vi både kan anlægge indkørsler, terrasser, haveanlæg og meget mere. Vores mange års erfaring og dialog med kunderne sikrer, at du får det bedste resultat, og at dit ønske bliver opfyldt. Vi kan også løse alle graveopgaver - intet er for stort eller småt.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Har du brug for en ekspert inden for anlægsarbejde, så kontakt os i dag og få hjælp til dit projekt! Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Ring og hør mere på telefon 26 39 33 85 eller skriv til e-mail kontakt@dckloak.dk.​​

DC Kloak- & Ejendomsservice

CVR: 28461690

Åsevangsvej 74

4550 Asnæs
Telefon: (+45) 26 39 33 85

kontakt@dckloak.dk